Communie en Lentefeest

Communie- of Lentefeestkaartjes hoeven helemaal niet duur te zijn : wist u dat u bij ons reeds kaartjes vanaf 0,52€ per stuk* kan verkrijgen ?

Voor info en prijzen : kom, volledig vrijblijvend, langs in de winkel tijdens de openingsuren !

* voorwaarden en prijzen verkrijgbaar in onze winkel

1. U fotografeert zelf ?

Voor zij die zelf de opnames verzorgen hebben wij tal van standaard kaartjes die voor een heel democratische prijs verkregen kunnen worden, maar ook de professionele kaarten, volledig op maat gemaakt volgens uw wensen kunnen ook van uw opnames verkregen worden (voorbeelden vindt u hieronder bij “U wenst de opnames te laten maken door een professioneel fotograaf ?”

Voor de echte creatieveling, die naast de opname ook nog overweg kan met de opmaak bieden wij tal van afdrukmogelijkheden op “echt chemisch fotopapier” : diverse wenskaartformaten (10x21cm, 10x30cm, 15x30cm, enz), al dan niet voorzien van plooilijnen, met of ronder rugdruk, zijn standaard verkrijgbaar :

  • * een overzicht van de foto-bestelmogelijkheden
  • * De vermelde formaten zijn “fotoformaten” en komen niet altijd overeen met de werkelijke printformaten, een overzicht  van de exacte printformaten kan u terugvinden op de betreffende link.(handig voor zij die werken met photoshop !)

2. U wenst de opnames te laten maken door een professioneel fotograaf ?

Uiteraard staat onze professionele fotograaf ook ter beschikking voor alle opname-werk, zowel in studio als op verplaatsing. Best maakt u hiervoor een afspraak in de winkel en bespreekt u ook de hobby’s en bezigheden van uw feesteling : zo kan het leuk zijn om bijvoorbeeld zijn of haar persoonlijk muziekinstrument, voetbal of lievelingsdier mee in beeld te nemen !
Kaartjes kunnen opgemaakt worden, volledig volgens uw wensen en in overleg, hierbij enkele voorbeelden:

3. NIEUW !

Sedert kort werd bij Demuynck-Printing een gloednieuwe digitale printer geînstalleerd, waardoor ook digitaal drukwerk mogelijk wordt : recto/verso kaartjes in diverse formaten, menu’s, uitnodigingen, enz kunnen nu ook in eigen beheer worden vervaardigd.
(Ook speciale nabewerkingen zoals uitsnits in alle vormen en plastificeren met matte, glanzende of softtouch folie !)
Een magneetbutton, bierviltjes of notablokken met uw foto : wij kunnen het voor u maken !
Meer info en voorbeelden vindt u in onze winkel : aarzel niet ons volledig vrijblijvend een bezoekje te brengen tijdens onze openingsuren !

4. Extra ideeën ?

Heeft u een speciaal verzoek of idee : laat het ons weten !
Uw feesteling levensgroot afgebeeld voor aan de ingang van de zaal, menukaarten voor op tafel, … :  wij kunnen het voor u maken !

Top