Epson Stylus Pro GS6000

De epson Stylus Pro GS6000 is de eerste eco-solvent printer die gebruik maakt van 8 kleuren. Hij levert daarmee perfecte afdrukken voor zowel indoor- als outdoor-toepassingen.

Epson GS6000

Systeem

De printer is uitgerust met de Epson Micro Piezo™ printkop met 8 kleuren (C, M, Y, K, Lc, Lm, Or, Gr) en maakt gebruik van de Epson UltraChrome™ GS-inkten met een uitzonderlijk breed kleurenpalet. De maximale resolutie van 1440x1440dpi, de druppelgrootte van 3,7 picoliter en Variable-sized Droplet- en MicroWeave half-toning zorgen voor onberispelijke afdrukken ! Bovendien geeft deze eco-solventprinter geen vluchtige organische stoffen (VOS) af ! De afdrukken zijn sneldrogend, krasbestendig en gedurende anderhalf jaar UV-bestendig zonder laminatie! 

De temperaturen van de inkten, de voorverwarming en de naverwarming zijn instelbaar volgens het gebruikte materiaal en de printsnelheid. 

Gebruikte materiaalsoorten

Deze printer is inzetbaar voor zowel binnen- als buiten toepassingen, zoals etiketten, afbeeldingen voor tentoonstellingen, signing, foto-en kunstreproducties, baches, zelfklevers, behangpapier, enz kortom alle materialen voorzien van een coating geschikt voor eco-solvent-inkten.

Afdrukmethode

Zoals al onze inkjetprinters wordt ook de epson Stylus Pro GS6000 aangestuurd door één en dezelfde "Onyx ProductionHouse X10 -rip Software".  Bovendien beschikken wij over eigen spectrometers waarmee onze output-profielen in eigen huis worden aangemaakt. Op die manier kunnen wij, de hoogst mogelijke afdrukkwaliteit en constante garanderen!

Hoe aanleveren?

  • Pdf, tif of jpg met ingesloten kleur-profiel 
  • Gebruikte fonts, logo's en beelden meeleveren ! (bij voorkeur met een voorbeeld-afdruk!)
  • paden en/of extra kanalen verwijderen !
  • zwartwitbeelden en sepia steeds in "srgb" (RGB) of "coated Fogra39" (CMYK) aanleveren!
  • RGB (bij voorkeur srgb) of CMYK (bij voorkeur coated Fogra39)
  • voor Mac-gebruikers : alle bestanden PC-compatible opslaan met extensie! (*.pdf of *.jpg of *.tif)
  • gebruik géén leestekens (?,.&+) in de namen van de bestanden, maar enkel letters (alfabet) en cijfers (0 t.e.m. 9) en hou deze kort! (bvb: "jan's verjaardagsfeestje.11-03-2011.jpg" kan niet worden verwerkt...)  
  • Bestanden niet interpolleren : u kan best het originele formaat aanleveren en de interpollatie overlaten aan de rip van de printer! U bekomt een betere kwaliteit en werkt meestal met kleinere bestanden !
  • gebruik géén compressie, zoals LZW, zip, stuffit, rar, ...!
  • Hou er bij de opmaak steeds rekening mee dat er op de randen een licht beeldverlies optreed ! Plaats dus geen fijne kaders of tekst dicht bij de rand van uw beeld!