Fotobehang

U wenst een muurbehang met uw eigen beeld : u bezorgt ons uw digitaal bestand en de juist afmetingen van de wand. U ontvangt het behangpapier netjes op één of meerdere rollen, naargelang het formaat, zodat u deze kan verwerken als normaal behangpapier ! Wij bedrukken uw behang in de beste kwaliteit momenteel verkrijgbaar met onze epson GS6000.

Smooth Wallpaper

Dit is een vrij vlak vliesbehang dat bovendien volledig PVC-vrij is en voldoet aan de DIN EN 13501 brandveiligheidsnorm, waardoor dit papier, naast indoor behang, ook geschikt is voor tentoonstellingsruimtes en beurs-wanden. Het behang heeft een speciale coating waardoor bijna foto-realistische beelden mogelijk worden. Het is makkelijk in gebruik en laat zich eenvoudig verwerken met de typische vliesbehang-lijmsoorten. Bovendien kan het later droog verwijderd worden zonder resten op de wand achter te laten. Smooth wallpaper werd onlangs vernieuwd en heeft nu een gewicht van 210gr/m² wat toelaat om het verwerken nog vlotter te laten verlopen.

Bestel online | Bereken mijn prijs

Smooth Wallpaper Sticky

dit is een vrij vlak niet-geweven behang dat bovendien volledig PVC-vrij is en voldoet aan de DIN EN 13501 brandveiligheidsnorm, waardoor dit papier, naast indoor behang, ook geschikt is voor tentoonstellingsruimtes en beurs-wanden. Het behang heeft een speciale coating waardoor bijna foto-realistische beelden mogelijk worden. Het is nog makkelijker in gebruik en laat zich eenvoudig verwerken zonder lijmen : het papier beschikt namelijk over een drukgevoelige lijmlaag, die het bovendien mogelijk maakt om tot 4 weken na het bevestigen het behang volledig droog te verwijderen zonder resten op de wand achter te laten !

Bestel online | Bereken mijn prijs

Verwerkingstips

Strijk de behangstroken in met de behanglijm en laat deze 10 minuten "rusten". Op die manier zorgt u ervoor dat de stroken kunnen uitzetten naar hun uiteindelijke afmetingen!

De "sticky" versie kan zonder behanglijm rechtstreeks worden bevestigd, hetgeen de verwerking bijzonder makkelijk maakt. Ook kan deze versie op korte termijn terug verwijderd worden (bvb voor beurswanden...)

Hoe bestellen ?

Fotobehang kan 24 uur op 24 online besteld worden (Bestel online! - of bereken mijn prijs) of via één van onze beschikbare kiosken in de winkel tijdens de openingsuren.

Leveringen  

Behangpapier wordt wekelijks afgewerkt.

Voor bestellingen die online werden doorgestuurd krijgt u een bevestiging van bestelling per mail en van zodra de opdracht volledig is afgewerkt ontvangt u een nieuw mailbericht. Pas na ontvangst van dit laatste bericht kan u uw werk met zekerheid afhalen!